skolepraktik for mediegrafiker uddannelse

Cases

Du kan her på siden se en samling af vores tidligere projekter. Klik på et billede for at læse mere om det pågældende projekt og se vores løsninger af opgaverne.

Graphic cases

GRAFISK PRODUKTION

SHOWREEL  2018

Vi er stolte af at kunne præsentere vores fantastiske showreel, hvor vi har samlet spændende projekter fra 2018.

Psykologpraksis ...

Psykologpraksis Aarhus

BAG PROJEKTET

Kunde: Psykologpraksis Aarhus
Hvornår: August 2017
Link: www.psykologpraksis-aarhus.dk/

PROJEKT INTRODUKTION

Psykologpraksis Aarhus havde brug for en ny hjemmeside og kom til Inhouse Graphic for hjælp til dette. Opgaven gik ud på at redesigne deres gamle hjemmeside og bibeholde farverne og stilen i logoet.

Inhouse Graphic skulle stå for at fritlægge logoet og designe en ny hjemmesiden som gjorde deres store mængder af tekst overskuelig. Ikke nok med design skulle hjemmesiden bygges op i WordPress fra bunden for at kunden havde mulighed for at tilføje og redigere i tekster og billeder.

IDA Madbog

IDA Madbog

BAG PROJEKTET

Kunde: Idrætshøjskolen IDA
Hvornår: Oktober 2017

PROJEKT INTRODUKTION

Idrætshøjskolen IDA ville gerne have en bogopsætning på 100 sider. Billeder og tekster villle blive leveret af kunden. Bogen indeholder opskrifter på mellemmåltider, snacks og madpakker. Målgruppen på bogen er børnefamilier.

Stilen i kogebogen skulle være enkel og nordisk med brug af pastelfarver/lyse farver, lyst service, træ, stentøj mm. Stilen og opsætningen af siderne vil være ensartet gennem hele kogebogen. Der blev produceret nogle siders tekst med fakta om mad og ernæring, som placeres løbende gennem bogen – som indledning til hvert “kapitel”.

Fodboldbrochure

Fodboldbrochure

BAG PROJEKTET

Kunde: Skanderborg Ungdomsskole
Hvornår: December 2018

PROJEKT INTRODUKTION

Skanderborg Ungdomsskole ville gerne have udviklet et katalog til deres fodboldlinje. Kravene var at kataloget skulle være i et A5-højformat på 12 sider.

Den primære målgruppe for brochuren er elever i alderen 14-17 år, den sekundære er forældre, lærer og skoleledere.

Inhouse Graphic har fået frihed til design og opsætning, så opgaven havde meget frie rammer. Det betød også at der skulle laves nogle stramme retningslinjer ift. målgruppe, før produktionen kunne gå igang.

Vagtens Magtanve...

Vagtens Magtanvendelse

BAG PROJEKTET

Kunde: Vagtuddannelsen – Aarhus Tech
Hvornår: September 2017

PROJEKT INTRODUKTION

Vagtuddannelsen på Aarhus Tech havde ønsket et nyt kompendium, som eleverne kan bruge til at kigge tilbage på undervisningen indenfor specifikke områder.

Inhouse Graphic skulle stå for at tage billeder, video og ombryde kompendiet, samt. udvikle en designprofil.

Fremtidens Fysio...

Fremtidens Fysioterapi

BAG PROJEKTET

Kunde: Fremtidens Fysioterapi
Hvornår: April 2019

PROJEKT INTRODUKTION

Fremtidens Fysioterapi ville gerne have et nyt logo, de kom med krav ift. farve og havde nogle idéer til form og komposition.

Inhouse Graphic rådgav og udviklede ud fra kundens ønsker og tanker, et nyt logo. Udfordringen ved opgaven var at få farver og former til at være mere fremtidssikret og sikre sig at det passer på diverse platforme og baggrunde. 

Snedkerbog

Snedkerbog

BAG PROJEKTET

Kunde: Snedkeruddannelsen – Aarhus Tech
Hvornår: August 2018

PROJEKT INTRODUKTION

Snedkeruddannelsen ville have en blå bog for alle grundforløbselever så Inhouse Graphic har lavet en bog som viser deres produkter og fortæller om processen de har arbejdet med.

Bogen viser også diverse fotos af andre projekter fra snedkerværkstedet bagi eks. Materialer, stemninger, eller lignende, der indkapsler de processer og stemningen, materialer, og den kreativitet og identitet de har på uddannelsen.

Vi har taget alle billederne til bogen og har fastlagt en visuel designprofil. Inhouse Graphic har også stået for at klargøre bogen til tryk og sendt den afsted til trykkeriet.

Skanderborg Ungd...

Skanderborg Ungdomsskole

BAG PROJEKTET

Kunde: Skanderborg Ungdomsskole
Hvornår: April 2018

PROJEKT INTRODUKTION

Endnu et blad lavet for Skanderborg Ungdomsskole. Opgaven lød på at lave et blad, hvori diverse tilbud i forbindelse med deres ungdomsskole, står beskrevet.

De tilbyder blandt andet kajak- og kanokursus, mountainbike tur, yoga, klatring og meget andet.

VIDEO PRODUKTION

AARHUS KØRESTOLSRUGBY
– Februar 2018

På vegne af Århus kørestolsrugby, har Torben Hahn Nygaard bedt os om at lave en video om kørestolsrugby.

Vi fik til opgave at lave en video, der både skulle fortælle og vise, hvad og hvordan kørestolsrugby er. Videoen skulle også være international, da holdene kom fra mange forskellige lande.

AARHUS UNIVERSITETSHOSPITAL
– November 2017

Aarhus Universitetshospital henvendte sig til os, for at få lavet en video som fortæller om lymføsystemet og sygdommen lymfødem.

Videoen skulle køre i venteværelser og på deres egen hjemmeside, for at informere/formidle patienter omkring sygdommen, på en mere pædagogisk måde.

Luk menu