skolepraktik for mediegrafiker uddannelse

TEAM

Mediegrafiker teamet består af engagerede og kreative Skp’ere. Klik på bjælkerne og se den enkeltes profilbeskrivelse. Husk også at klikke på Skp’ernes personlige online portfolio, hvor du kan se mange af deres projekter.

Hvad er en skolepraktik?

FÅ EN MEDIEGRAFIKER ELEV FRA SKOLEPRAKTIKKEN

Navn: Lukas William Schack Champney

Bosat: Aarhus N

Alder: 19 år

Færdig: 2019

Næste skoleforløb: H4/H4

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side

Linkedin: Besøg link


"Jeg er klar på alt, jeg bliver kastet ud i."

Jeg er ikke bare dansk, men også engelsk. Mine mange besøg i England har gjort mig opmærksom på , at der er kæmpe forskel på de to lande – i forhold til grafik, reklame, miljø og meget mere.

Jeg hoppede direkte på Mediegrafiker grundforløbet efter 9. Klasse og fortrød intet.
Jeg fandt ud af at jeg var på rette vej og det motiverede mig bare endnu mere.

Jeg har nu været på uddannelsen i 3 år og har været ude ved forskellige virksomheder, i forskellige perioder.

Jeg søger stadig den dag idag, mens jeg opbygger mit portfolio og forbereder mig på svendeprøven til oktober.

Frisk, imødekommende og lærenem er nøgleordene for mig. Jeg kan godt lide at prøve samtlige ting af
indenfor den grafiske verden. Jeg lærer også hvordan tingene, jeg interesserer mig for, fungerer - hurtigt. Jeg har specialiseret mig indenfor det digitale, specielt WordPress og kodning.

Selvom jeg har fokuseret på det digitale, har jeg masser af erfaring i det trykte, med brug af Indesign og Photoshop.

Navn: Amer Z. Obeid

Bosat: Viby, Aarhus S.

Alder: 38 år

Færdig: 2019

Næste skoleforløb: H4/H4

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side

LinkedIn: Besøg link

Facebook: Besøg link"Jeg er en 38-årig ung mand, der brænder for det kreative grafiske arbejde som Mediegrafiker."

Jeg elsker at arbejde varieret. Jeg kan godt lide at have skiftende arbejdsopgaver, men kan dog også fordybe mig i et enkelt projekt, velvidende at der er en deadline. Mit mål er, at jeg en dag kan kalde mig faglært Mediegrafiker og at jeg til den tid mestrer de grafiske kompetencer på et højt niveau. Herefter vil jeg gerne bruge og forbedre mine kompetencer hos en virksomhed. Intet er umuligt for dén, der bærer viljen, siger man. 

Min drøm og ambition er at realisere andres drømme og visioner indenfor det grafiske aspekt. Det er så rart og dejligt at se en glad og tilfreds kunde, når de modtager deres færdige produkt. Derfor er min mission altid at imødekomme kundens ønsker og krav, og skabe produkter der forhåbentlig skaber merværdi for kunden.

“Læring er viden og viden er udvikling.” Dette citat har jeg altid i hjertet, da det er fundamentet for ikke mindst mine evner og kompetencer som grafiker, men også som menneske.

Navn: Nico Krause

Bosat: Odder

Alder: 22 år

Færdig: 2019

Næste skoleforløb: H4/H4

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side"Jeg er en meget nysgerrig og målrettet person og jeg er den type, som altid giver mig 110% - ligemeget hvad jeg laver."

Jeg er 19 år, og kommer oprindelig fra Tyskland, men har boet i Danmark (Odder) siden 2007. Hvis jeg skulle beskrive mig selv med 3 ord ville det nok være glad, nysgerrig og effektiv.

Jeg har afsluttet Mediegrafiker grundforløbet i juni 2016. Inden jeg startede på GF2, havde jeg et helt år på produktionsskolen i Odder, hvor jeg lærte en masse om alle de forskellige Adobe programmer.

Jeg har også samlet erfaring i praktik som elektriker, mekaniker og arbejde på en campingplads. I min fritid kan jeg godt lide at gå i fitness, lave mad, spille playstation, høre musik og være sammen med venner.

Navn: Jacob Bille Schjødt

Bosat: Hammel

Alder: 22 år

Færdig: 2019

Næste skoleforløb: H4/H4

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side"Mit mål er at få ny viden, og at kunne yde 100 % med alle opgaver, der forventes af mig. Desuden er jeg god at arbejde sammen med, da jeg både er sjov og åben for ideer, men også seriøs og tager min andel af arbejdsbyrden."

Jeg er en del af skolepraktikken IHG, og blev færdig med Hovedforløb 1 i starten af 2017. Jeg har god viden indenfor Adobe programmerne, såsom Illustrator og InDesign, men arbejder absolut bedst i Photoshop. Jeg har også erfaring inden for illustrationer, og sidder tit og arbejder med det. HTML er også noget, jeg kan det mest basale indenfor.

Personligt er jeg hårdtarbejdende og nytænkende. Jeg er altid åben over for nye opgaver, og tager gerne imod nye udfordringer, da jeg er meget nysgerrig. Ny viden er altid vigtigt for mig, da jeg stræber efter at blive bedre til mit fag.

Navn: Daniel Sørensen

Bosat: Randers

Alder: 22 år

Færdig: 2020

Næste skoleforløb: H4/H4

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side

Linkedin: Besøg link

 "Altid klar på nye udfordringer!"

Mit navn er Daniel og jeg sidder lige nu i skolepraktikken for Mediegrafiker på Aarhus Tech. Her arbejder jeg til dagligt med Adobe Pakken, hvor jeg arbejder mest i Illustrator, Photoshop og InDesign. Jeg bruger en del af min fritid på at udvikle mig indenfor den grafiske verden, og har også haft nogle kundeopgaver ved siden af skolen.

Som person er jeg meget energisk, lærenem og åben for nye udfordringer. Jeg sætter stor ære i at levere produkter i så høj kvalitet som overhovedet muligt.

Udover at udvikle mig ind for den grafiske verden bruger jeg også min fritid på, at være sammen med min familie og venner, hvilket er noget der betyder meget for mig. Jeg går også meget op i computere og teknologien bag.

Navn: Nikolaj Jacobsen

Bosat: Ørsted

Alder: 19 år

Færdig: 2020

Næste skoleforløb: H4/H4

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side

LinkedIn: Besøg link"Jeg blev færdig med Hovedforløb 3 i maj 2019."

Den 31. juli 2017 startede jeg på skolepraktikken IHG. Her lærer jeg meget mere af det jeg i forvejen kan. Min stærke side lægger i InDesign, men kan stadig meget i Photoshop og Illustrator.

Udover det bruger jeg også meget tid derhjemme med at redigere videoer. Derhjemme bruger jeg også rigtig meget tid på at kode min egen portfolio. Meget af kodningen er selvlært, da jeg kun har lært om det i 3 uger, så jeg vil selv sige, at jeg er stærk indenfor HTML og CSS.

Personligt er jeg meget genert og lærenem, og så kan jeg bedst lide at sidde og arbejde alene med musik i ørerne. Jeg er dog altid klar på at arbejde i grupper og teams. Derhjemme laver jeg engang imellem opgaver til forskellige kunder. Det kan være billetter, foldere og plakater til en country fest. Jeg har også lavet plakater til forskellige fodboldturneringer.

Navn: Alexander Carlsen

Bosat: Aarhus

Alder: 22 år

Færdig: 2020

Skoleforløb: H4/H4

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side

LinkedIn: Besøg link"Humoristisk, teknisk og hjælpsom"

Mit navn er Alexander Carlsen, jeg er 20 år, og jeg bor i Aarhus C. Jeg er i forvejen uddannet som Webintegrator og studerer nu videre som Mediegrafiker på Aarhus Tech.

I min fritid arbejder jeg med Adobe-pakkens mange programmer, specielt Photoshop og Illustrator. Jeg laver desuden også små film, som jeg redigerer i Final Cut Pro, og dertil laver jeg 3D animation i Motion 5. Derudover designer og koder jeg også små hjemmesider.

Jeg har arbejdet ved Spinning Jewelry i Hinnerup som økonomiassistent i et halvt år, men måtte stoppe da firmaet lukkede. I forbindelse med min uddannelse, har jeg været i skolepraktik ved en Mediegrafiker i en uge, hvor jeg fik bekræftet, at det lige præcis er det, jeg gerne vil arbejde med.

I forbindelse med min Webintegrator uddannelse har jeg været i et kort praktikforløb hos Danske Lejere, hvor jeg sammen med tre andre studerende designede en ny webside til dem. Derudover designede og udviklede jeg et nyt logo, som passede til deres nye designlinie, som bliver brugt i dag.

I skal vælge mig fordi jeg brænder for at dygtiggøre mig indenfor det grafiske. Med min to-årige Webintegrator uddannelse er jeg allerede godt klædt på til at kunne arbejde selvstændigt med kreative opgaver. Som person er jeg samarbejdsvillig og stabil. Derudover er jeg smilende, udadvendt og ved, at ingenting kommer af sig selv.

Navn: Julie Smed Andersen

Bosat: Viborg

Alder: 26 år

Færdig: 2021

Skoleforløb: H2/H4

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side

LinkedIn: Besøg link"For mig er det vigtigt at lære og blive god til dét man vil."

Jeg hedder Julie Smed og jeg er blevet færdig med H1 på Mediegrafiker uddannelsen. Jeg er færdiguddannet i 2021. For mig er det vigtigt at lære og blive god til det man vil. Jeg forsøger altid, at resultatet bliver tilfredsstillende. Hvis der er noget jeg ikke er tilfreds med, forbedrer jeg det. Lige såvel som jeg selv gerne vil lære og gøre det så godt så muligt, er jeg altid klar på at hjælpe andre, så de også kan gøre det godt.

Mine fritidsinteresser er blandt andet historie og geografi. Jeg er fascineret af livet i gamle dage og Vintage stilen. Desuden elsker jeg at bage og lave mad, og så har jeg en forkærlighed for dyr.

Navn: Iwona Franciszka Baran

Bosat: Randers

Alder: 20 år

Færdig: 2021

Skoleforløb: H2/H4

Email: Send mig en mail

Portfolio: PDF-fil

Facebook: Link"Forelsket i Mediegrafiker-verdenen."

Jeg kan godt lide detaljer, da det ofte er de små ting, der gør den store forskel. Det jeg synes, er fedt ved den grafiske verden er, at man for det meste, er med hele vejen fra idé til færdig produkt. Jeg synes det er rigtig spændende at arbejde i Adobe programmerne InDesign, Illustrator og Photoshop, og jeg glæder mig meget til, at lære meget mere indenfor den grafiske verden. Jeg har derfor valgt mediegrafikeruddannelse, da jeg godt kan lide at være kreativ og arbejde med grafiske ting.

Navn: Frank Johan Nyrup

Bosat: Frederiks (Karup)

Alder: 25 år

Færdig: 2021

Næste Skoleforløb: H2/H4

Mobil: 61754135

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side

LinkedIn: Besøg link"Energisk, engageret og entusiastisk Mediegrafiker"

Mit navn er Frank Nyrup, og jeg har bestået grundforløbet som mediegrafiker d. 28. juli 2018.  Jeg startede i SKP den 30. juli 2018. Jeg er færdiguddannet i december 2021.

Som person bestræber jeg mig altid efter at blive en af de absolut bedste til det jeg laver. Det er vigtigt for mig, at de ting jeg laver, ser pæne og strukturerede ud. Jeg elsker at være kreativ og finde på noget som ingen har gjort før, og det gør, at jeg kommer på gode ideer til de projekter, jeg laver.

Jeg har altid nydt at lære fra mig og hjælpe andre, især når jeg kan se, at det gør en forskel. Er altid klar på nye udfordringer. Jeg tager altid ejerskab over en opgave, små såvel som store, for jeg tror på, at selv de mindste opgaver giver nyttige erfaringer og kan styrke ens kompetencer.

Navn: Søren Skytte Staalby

Bosat: Odder

Alder: 27 år

Færdig: 2022

Næste Skoleforløb: H2/H4

Email: Send mig en mail

Website: Kommer senere

LinkedIn: Besøg link"En af mine vigtigste kvalifikationer er, at jeg er lærenem og har mod på at lære noget nyt."

På mediegrafiker grundforløbet, som jeg færdiggjorde i januar 2019, har jeg tilegnet mig kompetencer, som gør mig i stand til at arbejde med ombrydning af tekst, skabe grafik i Illustrator, kodning af simple hjemmesider med HTML/CSS. Helt fra jeg var lille har jeg dyrket det kreative. Det at stå med et færdig projekt, som man selv har lavet i enten træ, på lærred, som musik, digitalt eller 3D visualisering, så er det noget jeg elsker at lave. Min fritid bliver ofte brugt i selskab med venner og familie, på at spille guitar, eller på at forbedre mine grafiske egenskaber samt blive bedre i visuelle programmer, som Photoshop, Illustrator og Indesign.

RIKKE PRÆSTEGÅRD ANDERSEN

Navn: Rikke Præstegård Andersen

Bosat: Hammershøj

Alder: 24 år

Færdig: 2022

Næste Skoleforløb: H1/H4

Email: Send mig en mail

Website: Kommer senere“When life gives you lemons, stay positive and make lemonade!“

Jeg har altid været kreativ af natur, jeg bruger alle vågne timer på at få kreative idéer og jeg bliver inspireret af alt, men dog mest af naturen, da den er så varieret og i konstant forandring, der er altid mange forskellige vinkler og kontraster at bruge og blive inspireret af.

Jeg er positiv og energisk og elsker at lære noget nyt. Jeg forsøger altid at have en positiv tilgang til tingene, da det er nemt at gå død i et projekt, hvis man går til med et negativt syn.

Jeg har flere forskellige grundforløb, blandt andet som bygningsmaler og autolakerer og derudover har jeg en HF og handelsskole i rygsækken. Jeg har valgt at uddanne mig som mediegrafiker da jeg derved kan blive ved med at udvikle mig, hvilket jeg følte, jeg ikke ville kunne blive ved med på de andre uddannelser. Som mediegrafiker er altid noget nyt at lære, eller en ny idé der skal udtænkes og designes, der er altid mulighed for at udvikle sig og blive bedre, da det grafiske fag er så bredt.

Jeg har den 21-06-19 bestået grundforløbet som mediegrafiker på Aarhus Tech. Jeg har erfaring med programmerne Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign. Jeg har erfaring med HTML og CSS-kodning i programmet Brackets, arkitektprogrammet SketchUp, og så har jeg arbejdet med diverse Microsoft Office programmer.

NANNA ANDERSEN

Navn: Nanna Andersen

Bosat: Århus C

Alder: 16 år

Færdig: 2022

Næste Skoleforløb: H1/H4

Email: Send mig en mail

Website: Kommer senere“Ung, moden - og klar på at lære“

Jeg er klar på noget praktisk. Klar på at arbejde for at få det bedste ud af de projekter og opgaver jeg tager del i. Jeg er samtidigt også teoretisk anlagt. For mig er det vigtigt, at have grundlag for hvad jeg gør. Jeg finder det meget interessant, hvordan vi mennesker bliver påvirket af forskellige visuelle signaler. Det ligger mig naturligt at opsøge viden, om det jeg interesserer mig for, og jeg tør godt garantere, at det også gælder i min grafiske passion. Udover det grafiske dækker mine interesseområder blandt andet over musik, politik, tegning, general kreativitet, filmarbejde, kunst og journalistik.

Jeg afsluttede grundforløbet som mediegrafiker 21. Juli 2019, og søger nu elevplads.

Drømme elevpladsen for mig, vil være en travl virksomhed med alsidige opgaver og glade, imødekommende kollegaer.

MARC ABEL

Navn: Marc Abel

Bosat: Skanderborg

Alder: 24 år

Færdig: 2021

Næste Skoleforløb: H2/H4

Email: Send mig en mail

Website: marcabel.dkJeg er altid klar på at lære nyt og elsker at udvide mine faglige evner inde for det grafiske.

Jeg er meget udadvendt og sætter stor pris på at have en sjov og positiv hverdag! Sjov skaber godt humør, og positivitet fører til et godt arbejdsmiljø. Det er i hvert fald det, jeg har erfaret igennem mine tidligere arbejdspladser og skole.

Jeg er en ansvarsfuld og struktureret ung fyr på 24 år, og har hovedet fyldt med gode ideer.

Min mor er fra Filippinerne, og min far er fra Danmark. Jeg fik øjnene op for grafisk design, da jeg var nede og besøge min mors familie. Her var vi inde og se min mors onkels grafiske virksomhed.

Lige siden da, tænker og drømmer jeg hele tiden om design og grafik, og higer efter at lære nye færdigheder samt udvikle mig.

Elisabeth Bønløkke Navn: Elisabeth Bønløkke

Bosat: Aarhus

Alder: 29 år

Færdig: 2022

Næste Skoleforløb: H2/H4

Email: Send mig en mail

Website: elisabethb.dk”Jeg har Lysten og evnerne og I har virksomheden”

Jeg har en stor interesse for layout og opsætning, idet jeg godt kan lide at nørde med og ser forståelse for de forskellige virkemidler som er med til at løfte budskabet. Jeg har opbygget et større fokus på gennemførelsen af slutproduktet ved at være opmærksom på mine grafiske valg.

Som nyopstartet mediegrafikerelev, er jeg efterhånden blevet godt bekendt med det tekniske, og ser at det er der jeg jeg har mine styrker. Jeg tror på, at dette vil gavne mig senere, hvor jeg kan bruge mine kreative evner mere frit i forhold til ideudvikling og skitsering.

Som nyopstartet mediegrafikerelev, er jeg efterhånden blevet godt bekendt med det tekniske, og ser at det er der jeg jeg har mine styrker. Jeg tror på, at dette vil gavne mig senere, hvor jeg kan bruge mine kreative evner mere frit i forhold til ideudvikling og skitsering.

Som tidligere markedsføringsøkonom, har jeg en god forståelse for markedsføringsstrategier, og ser det derfor som en styrke i at kombinere med det grafiske arbejde..

VFP / Deleaftale

Navn: Charlotte Thomsen

Bosat: Stilling

Alder: 23 år

Færdig: 2020

Skoleforløb: H4/H4

Email: Send mig en mail

Website: Besøg side"Mødestabil, Hjælpsom og struktureret"

Mit navn er Charlotte Thomsen, jeg er 23 år og bor i Stilling, Skanderborg. Som person er jeg mødestabil, og har en positiv indstilling til nye udfordringer.

Jeg ser muligheder i alting og begrænsninger i ingenting, og så er jeg altid klar på nye opgaver. Hjælpsomhed er for mig en selvfølge, og jeg yder gerne en ekstra indsats for at overholde deadlines både for mig selv og mine kollegaer.

Jeg har en udpræget ordenssans, arbejder meget struktureret, og er god til selv at skabe orden. En af mine største kendetegn er, at jeg elsker at være kreativ. Jeg elsker at arbejde med mine hænder og udfordre hjernen lidt, så jeg udvikler noget helt særligt. Det afspejler sig også i min fritid, hvor jeg laver en del crafting (hobby.) Derudover har jeg en stor forkærlighed for dyr, og ejer selv en hund. I min fritid træner jeg med ham og lærer ham tricks.

Skolepraktikkens ledelse

Navn: Phillip Nguyen

Bosat: Aarhus

Alder: 41 år

Email: Send mig en mail

Tel: 6198 7359

Linkedin: Besøg linkInhouse Graphic er ikke "bare" en skolepraktik, men en velorganiseret arbejdsplads med varierende opgaver. Jeg mener, at motivation og engagement i ens arbejde er nøgleordene for den personlige og faglige udvikling, der fører til en stor arbejdsglæde.

Jeg er den daglige leder for SKP-medarbejdere i Inhouse Graphic. Jeg har arbejdet i reklamebranchen i 7 år, hvor jeg bl.a. har beskæftiget mig med art direktion, kommunikation, grafisk design, webdesign og motion graphics. I Inhouse Graphic sørger jeg for at styrke hver enkelt SKP-medarbejders faglige og personlige kompetencer. Mit mål er at gøre SKP'erne kampklar til at få en karriere i reklameverden hos en ordinær virksomhed. Her kan de videreudvikle sig til en stærkere mediegrafiker med høj faglig stolthed.​

Luk menu