skolepraktik for mediegrafiker uddannelse

VI LAUNCHER NYE TILTAG I INHOUSE GRAPHIC

Vi ryster posen og har været ude af boksen for at finde nærværende, lækre og nye tendenser til vores hjemmeside og samtlige af vores sociale medier. Derfor vil I, som brugere, opleve at vi sætter fokus på andre prioriteringer fremadrettet.

Grafisk bestillingsproces

Facebook

På Facebook er ambitionen at blive mere personlige, vise jer flere stemningsbilleder og øjebliksbilleder fra hverdagen i Inhouse Graphic.

I vil opleve at der er en mere afslappet approach til vores indhold, dog ikke mindre professionelt eller mindre planlagt. I vil opleve at Skp-eleverne vil blive mere individuelt promoveret og vi vil vise flere af de mange skills, de har hver især. Og nye tiltag – såsom video-snaser, konkurrencer og lignende.

Instagram

På Instagram har vi valgt at lave hele konceptet om.

Hovedformålet er at ville inspirere andre, og derfor blandt andet hjælpe folk med at finde inspiration til, hvilke farveskalaer og kombinationer, der kan bruges til egne kommende projekter. Disse vil være planlagt og udvalgt efter bestemte overvejelser. Derudover vil vi spice profilen op med små guides indenfor al grafisk inspiration.

Praktisk info om uddannelsen

LinkedIn

På LinkedIn bibeholder vi vores covers, som afspejler forskellige temaer og grafiske arbejdsgange. Der vil være mere fokus på at fremhæve og promovere kundeopgaver i mock-ups, både i tekst og produkter.

Der vil skarpt fokus på præsentation af hver enkelt Skp-elev og særligt deres kompetencer udi det faglige.

Youtube

Som noget nyt har vi etableret en YouTube kanal, hvor vi fremover vil launche videoer, der afspejler hverdag og projekter i den forgangne måned i Inhouse Graphic. Dette vil vise både hverdag og fest i IHG, både det professionelle og det sjove. For vi tror på og ved at det sociale har en kæmpe betydning for ens arbejdsglæde. Og vi holder af hverdagen (citat af Dan Turèll) og af kage.

Der vil blive kreeret relevante faglige tutorials, som eleverne finder relevante at fordybe sig i og dele deres viden med jer om.

Slutteligt vil vi prioritere højere at live-streame fra events, vi deltager i, og kreere ”Behind the scenes” videoer, så I får et billede af hvem Inhouse Graphic er og hvilke suveræne mennesker, der sidder i det lokale.

Graphic cases
Grafisk Assistance

Hjemmeside

På vores website er der arbejdet med at beskrive mere tydeligt hvad Skolepraktik er, og kan tilbyde de grafiske virksomheder. Der er optimeret på alle sider, både i forhold til design og indhold. Elevernes profiler er blevet mere dynamiske og levende og afspejler mere nu, hvem de er som faglige personer. Vores cases er blevet op-prioriteret, så det viser de virkelighedsnære opgaver og elevernes kompetencer til at løse lige netop disse.

Luk menu