skolepraktik for mediegrafiker uddannelse

Om Inhouse Graphic

Inhouse Gra­phic er en skolepraktik med kreative sjæle. I daglig tale forkorter vi Inhouse Graphic til IHG. Hos IHG simulerer vi vores skolepraktik så virkelighedsnært som muligt. “Learning by doing” er vigtigt for os, hvilket betyder, at din bestilling hos Inhouse Graphic er med til at støtte vores SKP-medarbejdere fagligt under deres skolepraktik­ophold. Inhouse Graphic er en skolepraktikvirksomhed, der fungerer som en grafisk virksomhed på Medie– og designuddannelserne på AARHUS TECH

Om Inhouse Graphic

HAR DU BRUG FOR GRAFISK ASSISTANCE?

Vi leverer selvfølgelig dine produkter i høj kvalitet, og vi sørger samtidig for, at du får en god service. Vi efterkommer dine idéer på bedst mulig vis, i forhold til din målgruppe samt det budskab du gerne vil sende. Vi arbejder både med trykte og digitale produkter.

Vi kan levere visuel identitet til virksomheder, animation, webdesign, plakater, flyer, brochure, menukort, emballagedesign, visitkort m.m. Tag et kig i vores “CASES” og se et udpluk af tidligere bestilte opgaver.  

HVAD ER EN SKOLEPRAKTIK?

Inhouse Graphic er en skolepraktik for mediegrafikerelever. Vores skolepraktik består af elever, der enten har mistet deres elevplads uforskyldt eller bestået grundforløbet uden en uddannelsesaftale. Inhouse Graphic er en skolepraktikvirksomhed, der fungerer som en grafisk virksomhed på Aarhus Tech – Skolen for medie og service. Denne side giver dig som virksomhed et indblik i mediegrafikernes praktikuddannelse. Du kan finde informationer omkring hver enkelt elev og læse om, hvilke uddannelsesaftaler en SKP-elev kan tilbyde din virksomhed.

Grafisk Assistance

SØGER DU EN ELEV?

Kunne du tænke dig en SKP-elev som din fremtidige elev hos din virksomhed? En SKP-elev i Inhouse Graphic arbejder bl.a. med kundeprojekter og interne opgaver. Opgaverne er meget varierende, og den enkelte SKP-elev lærer at styre projektet fra start til slut.

MØD SKOLEPRAKTIKANTERNE

Vælger du en elev fra Inhouse Graphic, får du en elev, som har fingeren på pulsen og virksomheds erfaringer, fordi mange af eleverne har været i udlån i ordinære virksomheder. Mød skolepraktikanterne her.

Luk menu